JBS of Denmark

JBS blev grundlagt i 1939 som en familieejet dansk virksomhed. Siden dengang har JBS været en del af fortællingen om dansk mode og design – ved at skabe undertøj af højeste kvalitet.

Med JBS of Denmark har vi skabt vores hidtil mest visionære serie. Vi sætter nye standarder ved at anvende de absolut bedste materialer og lave den bedst mulige finish.
Kollektionen er lavet med optimal komfort for øje – så du kan sænke pulsen og slappe af. Det er derfor vi kalder det – Designed to relax.

INSPIRERET AF DANSK LIVSSTIL
Kollektionen afspejler dansk mode og er inspireret af den minimalisme man finder i nordisk livsstil, design og arkitektur.
Samtidig reflekterer kollektionen den danske indgangsvinkel til miljø og bæredygtighed.
Naturligvis har vi også ladet os inspirere af det unikke danske koncept hygge.

JBS of Denmark logoet er stramt, rent og minimalistisk. Det afspejler kollektionens internationale tilgang og de danske værdier, der er fundamentale for konceptet. Når vores lille mand i ikonet får lov til at lægge sig ned (og slappe af!), så bliver ikonet til et ”DK”. Igen for at understrege, at kollektionen er vores take på danske design, hygge og bæredygtighed.

JBS of Denmark arbejder med bæredygtighed i deres produkter, hvor bambus, silke og uld er de kvaliteter der arbejdes med.